Interior Summer house

Karma, the actual queen of the house, on the sofa in the living room. Karma is a mixed breed, as we all are, and she is a true beauty and one of a kind in all aspects of the word.

Sofa from Skeidar BoConcept
Pillows from H&M

Interior Summer house

Interior Summer house. The interior in this house is a mix of furniture from several of the family’s old houses and former summer houses, combined with some new items.

Sommerhus med interiørmix

Interiøret i sommerhuset utenfor Fjällbacka er en miks av møbler og pyntegjenstander fra alle de ulike hus og hytter familien har hatt opp igjennom tidene. Her er det et nostalgisk brunt skap fra huset i Bovallstrand og sofa fra villaen i Pareliusveien 32.

Carpet from Eske Interiør
Dining table from IKEA
Chairs from Vitra
Pendel from Louis Poulsen

Tepper fra Paris

De flotte gulvteppene i huser er fra Kililms Ada i Paris. Teppene kommer fra et utvalg av antikke kilims som er funnet i de mest avsidesliggende delene av Balkan, Midtøsten og Sentral-Asia. Disse vintageteppene blir deretter møysommelig reparert av spesialister. Disse teppene er kjøpt på Eske Interiør på Bislet i Oslo.

This sofa has been moved around in our different houses.
Decorative, but not comfortable.
Pillow from House of Hackney
Bag on wall from Celine.

Sjeselong fra svunne tider.

Denne fine sjeselongen ble i sin tid kjøpt på Antikk-Harry i Uddevalla for den nette sum av 1700 kr. Den har siden vandret fra Uddelvalla til Bovallstand, til Oslo og tilbake til Sverige og Fjällbacka. Før det har den nok vært enda mer spennende steder. Med en fin fløyelspute fra Eske Interiør så kommer den en da mer til sin rett.

Link to Summer house in Bovallstrand.