Vikarna Fjällbacka, Sverige

Spiseplass på kjøkkenet på hytta i Fjällbacka.
Bord fra IKEA, taklampe fra Verner Panton, leselampe fra Louis Poulsen, antikke gullspeil, hagestoler fra IKEA, benk fra Home & Cottage, teppe fra Kilims Ada. puter fra H&M og House of Hackney.
Karma

Vikarna Fjällbacka, Sverige

Vikarna Fjällbacka, Sverige. Vikarna ligger tre-fire minutters kjøring fra vestkystperlen Fjällbacka, og i underkant av ti minutter fra det noe mer folkelige og trivelige Grebbestad. Fjällbacka er vel nesten verdensberømt både for å være Ingrid Bergmans sommersted, men også nå i nyere tid for å være åstedene for Camilla Läckbergs kriminalromaner.

Stoler fra Vitra, bord fra IKEA, taklampe fra Louis Poulsen,
teppe fra Kilims ADA og Eske Interiør.

Svenske skjærgården

Vi kjøpte dette stedet for bare to år siden. Det var opprinnelig en “fisker-stue”, men eierne før oss har oppgradert det betraktelig og de brukte det også til helårsbolig. I dag har huset tre soverom, to stuer, og både bad og separat vaskerom. Eiendommen har også både garasje og et anneks.

Huset ligger vakkert til i le helt inntil bergene. Oppe på fjellet er det 360 graders utsikt over den praktfulle svenske skjærgården.