Pretty in pink

Pretty in pink in London
Outfits
Rebecca / Jakke Iben
Kristina / Bukse Zara / Jakke Top Shop

Pretty in pink in London

Pretty in pink. Det som møtte oss aller først i London denne weekenden var denne litt lettere antikvariske heisen i Kristinas oppgang i Marylebone. Den fraktet oss trygt opp og ned hele helgen, og lyset i gangen der var veldig bra, så noen fine bilder fikk vi også med oss derfra.

Pretty in pink in London
Kristina på The Marylebone Hotel

The Marylebone Hotel

Marylebone hotell har vi bodd på de to siste gangene vi har vært i London. Hotell i London er dyrt og ikke alltid det som kalles prisverdig. Dette hotellet er også dyrt, men til forskjell fra en del overprisede hoteller jeg har bodd på før i London, så er dette nesten verdt pengene. Det er basseng i kjelleren, en hyggelig restaurant og te-salong/bar, rommene er fine og sengene veldig gode. Det beste er dog beliggenheten. Det er fint og rolig og det ser litt som på film i området rundt der.

Pretty in pink in London
Rebecca og Kristina Krøvel

Camden market

Om du ikke har vært der, så er dette området av London absolutt verdt en liten busstur. Camden market eller Camden town er et område i bydelen Camden der du finner over tusen butikker og boder for det meste som selger mote, musikk, mat, kunst og alt du kan tenke deg. Jeg liker best antikk-butikkene som er verdt turen i seg selv.

Kristine Krøvel med matchende bag fra The Camden market.
Pretty in pink in London
Kristina Krøvel

Flere lekre antrekk fra Kristina på Stylescandinavia.com

Link til “London i mars 2019”