KAROKUL PR

KAROKUL med ett av sine KAROKUL shopping-nett.

KAROKUL PR

Karoline, alias KAROKUL, har over 300 000 følgere/abonnenter på kanalene TikTok, Instagram, YouTube, Snap og Blogg og ett innlegg i alle kanaler gir fra 150 000 til over 500 000 visninger i målgruppen 13-24 år. Hun har enkeltinnlegg på TikTok med nesten 1 million views/seere, og flere YouTube-videoer som har over 200 000 seere.

Mer info om KAROKUL, se www.karokul.com

Om KAROKUL


Karoline er 15 år og går på skole. Hun går også på Bårdar Teater og Danseskole og har mange jern i ilden. Hun er ofte på auditons og liker svært godt å spille skuespill.

Link til “Om Karokul” på www.karokul.com

KAROKULs publikum

KAROKUL har en ganske unik målgruppe i og med at hun hele 98% av seerne hennes på YouTube er norske.
Ønsker du å nå unge jenter i alderen 13 – 25 år så finner du de her blant KAROKULs seere/følgere. Dette er seere med et stort engasjement. KAROKUL har 250 000 følgere/abonnenter bare på Tiktok/Instagram/YouTube, og de er engasjerte.

Høyt engasjement

Prosentandelen av følgere/seere som engasjerer seg, dvs liker/handler og kommenterer på de ulike kanalene er høy i forhold til antall abonnenter/følgere. 

Mange influencere har hundretusenvis av følgere på Instagram feks men bare noen får tusen likes, dvs lavere engasjement. KAROKUL har snart 40 000 følgere på Instagram, men ofte 7000-13000 likes og en reach på + 30 000-50 000 pr post.
Det samme gjelder YouTube. Antall views overskrider nesten alltid antall abonnenter. Flere videoer har over 100 000 og 200 000 views. Der har hun pt 55 000 abonnenter.

TikTok er en relativt ny kanal i reklamesammenheng. KAROKULs TikTok-videoer har ofte 50-100 000 views, og noen av de har +200 000 til nesten 1 million views. KAROKUL er en av Norges største TikTokere (topp 25 tot i Norge og Topp 10 på engasjement/dvs likes) med over 170 000 følgere/abonnenter der og over 20 millioner likes.

TikTok-toppliste utarbeidet av NRK.

Samarbeid med KAROKUL

KAROKUL får mange henvendelser fra ulike aktører. KAROKUL er enda skoleelev, og har mye annet å gjøre enn å være influencer, så samarbeidspartnere blir nøye vurdert og vagt ut utifra hva som er riktig for KAROKUL, tidsbruk på de ulike prosjektene – og ikke minst hva hun selv synes er inspirerende og morsomt å gjøre.

Om du ønsker å samarbeide med KAROKUL så ta gjerne kontakt så tar vi en prat om hvordan det best kan løses.

KAROKUL PR

Ønsker du å samarbeide med KAROKUL? Kanskje du har en god ide, eller kanskje du bare ønsker å snakke om din merkevare og hva en ung influencer kan bidra med for din merkevare og kampanje?
Ta kontakt, så hjelper vi deg videre. Vi har også kontakter med andre unge influencere om du ønsker en enda større dekning i målgruppen jenter 13-24 år.

Anne Kathrine, anne@karokul.com
Dag Arne, dag@dagarne.no

Vi har begge lang erfaring fra å jobbe i mediebransjen med annonsører og kjenner godt til hva som kreves for et godt samarbeid; med gode briefer, tett oppfølging og rapporter.

Link til KAROKUL Advertising

KAROKUL – med +300 000 abonnenter på TikTok, YouTube, Instagram og Snap

KAROKUL SHOP

KAROKUL har også egen nettbutikk. For å gå til nettbutikken, klikk her.