Welcome to my blog 2012-2019

Kristina Krøvel, Rebecca Krøvel og Karoline Krøvel Midtbø, også kjent som KAROKUL

Sunnmøring oppvokst på Ellingsøya, Giske og i Ålesund men nå med  snart tretti år tilbrakt på østlandet,  med en like lang fartstid på svenskekysten sommerstid, nærmere bestemt Lysekil, Bovallstrand og nå med relativt nytt sommerhus utenfor Fjällbacka.

Jeg har pusset opp syv hus og hytter, på begge sider av svenskegrensa, og er en til tider ivrig ommøblerer.

Over 15 år i ulike roller i det svenske/danske Bonnier-konsernet har også gitt meg mange turer til både København og Stockholm, og to av mine døtre har bodd noen år i København, så vi har tilbrakt en del tid der – derfor “Scandinavian Lifestyle”.

Gift med Dag Arne Midtbø, og jeg har tre flotte jenter. Rebecca, 27 år, som jobber i United Screens, Kristina på 24 år, som for tiden tar Mastergrad ved HULT University i London og blogger på www.stylescandinavia.com og Karoline 15 år som er Youtuberen KAROKUL med over 200 000 abonnenter på YouTube, TikTok, Instagram, Snap og blogg. Se www.karokul.com for mer info.

Siste tilskudd i familien er blandings-hunden Karma (Karma.kul) som også har egen instagramkonto med over 7000 følgere.

Denne bloggen har jeg hatt helt siden 2012 (!), dog med svært sporadiske oppdateringer. Det er mest fotos fra Bonnier-eventsgjennom årene, – men med stadige planer om tekst-påfyll. 

Jeg skriver både på norsk og engelsk da jeg har mange lesere fra USA, Kina og UK. :)

English version / To read this in English, click here.

Velkommen / Bienvenue / Welcome !