Romjulstur Fjällbacka

Romjulstur FjällbackaRomjulstur Fjällbacka blått hav

Romjulstur Fjällbacka. Det er et helt eget lys langs kysten om vinteren. Det føles i alle fall slik. Nå er lyset i dette bildet godt hjulpet av filter, men likevel. Det var i alle fall skikkelig deilig å komme seg bort fra holkete veier noen dager og kunne gå på bar mark. God nok grunn i seg selv til å ha hytte på svenskekysten; Det er mindre snø der om vinteren.

The Swedish west coast is a fantastic place during summer time, but it is even more breath taking during the winter season. The Swedish west coast is offering a far better climate than the eastern part of Norway especially if you are not so much into snow and ice like me. I do almost not stand the cold winter and I dislike even more the slippery roads.

Brygg-cafeet i Fjällbacka. Nesten enda mer idyllisk om vinteren.