Juletre – the movie

Juletre

Juletre – the movie

Juletre – the movie. Juletreet er oppe. Det er den helt riktige betegnelsen også, oppe altså. Det er montert opp. Dette er nytt av året og det ser fantastisk bra ut. Ligner ikke i det hele tatt på de andre versjonene vi har hatt på plastikk-fronten. Vi begynte ganske tidlig med uekte juletre da de fleste av oss her i huset er allergisk mot trær, i alle fall når de er innendørs. Uekte juletre har tidligere ikke vært mitt domene. Godt mulig jeg er allergisk mot de utendørs også, men det har jeg ikke sittet lenge nok under et tre utendørs til å merke stort av det. Uansett, skal du først ha et uekte juletre så kjøp like godt et som er naturtro (pling) med en gang. Du vil bare irritere deg over dryssingen og plastikk-looken på de billige variantene. God jul.

Fra Karoline aka Karokuls video om pynting av årets juletre.
Juletre - the movie

En opplagt fordel med uekte juletre er selvfølgelig at du kan pynte det lenge før lillejulaften, og glede deg over det i de ukene du tross alt venter på og er opptatt av julen.

Juletre kjøpt på Hageland på Nordstrand. Han har nok et av de beste utvalgene i Norge. 


Annonse:

Søk og registrer domene idag! Fast introduksjonstilbud domenenavn fra 49,- første år. Inkludert epost, sikkerhetsertifikat, backup, antispam og antivirus!