Tara Weekend Geilo

Anne Kathrine, Tone Christiensen og Kjerstin Konterud på Tara-weekend på Geilo 2018.

Tara Weekend på Geilo

Tara Weekend Geilo 2018. Godt over tre hundre førti-pluss-damer hadde funnet veien til Geilo også høsten 2018. Det er ikke godt å si hva som drar mest, om det er fjell-luften eller det gode Tara-programmet. Men selv om det etterhvert har gått inflasjon i dame-weekender så stiller Tara-publikummet trofast opp.

40+?

Da Bonnier startet Tara i Norge for 13 år siden så var magasinet for 40+, og det var store diskusjoner om hvor vidt man skulle tørre å si høyt dette med “40+”. Det var jo for ut-gammelt å regne i annonseringsøyemed, og ble dermed ikke ansett å være kommersielt lurt. Nå er tara-leserne som andre ukebladlesere godt oppi årene, og tara lever på fjortende året i Norge. Leserne har vokst med bladet, og mange er de tara-damer som er strålende fornøyd med “sitt blad”.

På vei til Geilo.
Med samarbeidspartnere på Taras fest-middag.
Champagne-kurs med Gunhild Bjønsti