Tara Weekend Geilo 2018

Tara Weekend Geilo 2018

Mini var vår samarbeidspartner på Tara-weekend i Strømstad i 2017. Da kjørte hele Tara-redaksjonen Mini til Strømstad. Vi kjører vår helt egen Mini til Geilo. Uheldigvis så klarte vi å kjøre forbi Sandvika og endte med å kjøre en ganske lang omvei, viste det seg om Drammen, Kongsberg og Uvdal før vi kom frem til Geilo. Det var ikke mye lenger, men en ganske mye mer svingete vei. Anbefales ikke. Vi pratet oss rett og slett forbi Sandvika-avkjørselen, og merket det ikke en gang før det kom på trøndersk fra baksetet rundt Liertoppen “Kor e vi no egentlig?” Da var det litt for sent å snu. Men, vi tok det som en tur, som det jo var. Hanne fulgte nøye med deretter, slik at vi fulgte kjøreruta videre. Kunne lett endt i Haugesund.

Med Tone og Kjerstin under festmiddagen på lørdag.

Dress from Iben
Boots from YSL
Leather jacket from Eleven Paris
Bag from YSL

Det er fine heiser på Vestlia, så heis-selfies ble det noen av. Dette er en veldig fin kjole fra Iben, og mine YSL-boots som er så langt som jeg strekker meg når det kommer til fest-sko. Jeg bruker ikke høye tynne hæler, kun boots.

Hele gjengen samlet til festmiddag.

Leather skirt from Iben
Boots from YSL
Bag from Celine
Baneciaga bracelet

Heis-selfie: Veldig kult skinnskjørt fra Iben. Skinnbukse under – det funker alltid.>

Her er det champagnekurs med Gunnhild Bjørnsti.