Jimmy Choo shoes

Jimmy Choo shoes

Jimmy Choo shoes. Jeg kom over noen instagrambilder fra årets boots fra Jimmy Choo, og det minnet meg på at jeg har noen som ligner veldig, og som faktisk er like fine selv om de er 4 år gamle. Mine ble innkjøpt på shoppingsenteret Kadewe i Berlin i 2014. Skokrem skal ikke undervurderes. Det gjør at sko kan brukes i noen år, og det forsvarer dermed sko-kjøp som i utgangspunktet er for dyre.

Jimmy Choo shoes

Disse er mine, og de er ganske enkle, men litt kule og kan brukes til omtrent alt.

Diamonds are a girls best friend, even when it comes to shoe decoration. Very nice.
Diamonds are a girls best friend, også på skoene tydeligvis.
Veldig fine!

Disse var aller mest bruksvennlige av de nye variantene synes jeg.
Enkle, men gjør litt av seg med naglene på. I tillegg så er de gode å gå i – det vet jeg etter 4 år med mine fra Berlin.

Du kan kjøpe de her. Mytheresa.com.

On the Hotel Adlon carpet in Berlin.

Her står jeg plantet på teppet til Hotel Adlon i Berlin. Instagrampost 2014.

Foto: Jimmy Choo / Instagram.