Loen Skylift Norway

Loen Skylift Norway

Loen Skylift Norway

 Vi tok oss en biltur over fjellene også i år. Sunnmøre, nærmere bestemt Ørsta, bød på tåke og regn de første dagene. Heldigvis fikk vi med oss også vestlandet fra sin beste side de siste 2 dagene. Utrolig hva de får til der oppe, men de har altså bygget verdens nest bratteste gondol-bane fra Loen og opp til Hoven. Perfekt for oss som ikke orker å gå langt, men som likevel har lyst til å ta fine bilder fra toppen av fjellet.

Skyliften kjører hver hele og halve time, og den lar seg ikke stoppe av litt vind. 23m /sek er grensa i følge gondol-føreren. Men, de kjørte ikke turister i det været, sa han. Hvem som er ute og kjører gondol i slik vind er uklart, men den dagen vi var der var det i alle fall omtrent helt vindstille og veldig flott!

Karoline har også laget en fin film fra denne dagen. Se her: Karokul