Sørenga, ny bydel

Sørenga, ny bydel

Rebecca Krøvel og AnneKathrine Krøvel

Sørenga er så godt som vårt nærområde, der vi nå bor, på Bekkelaget. Vi er ofte på Sørenga og spiser ute eller bader. Når Karoline er ferdig med ungdomsskolen så planlegger vi å flytte til byen, og da er dette området ett av alternativene. Jeg liker godt nærheten til sjøen samtidig som det er  sentrumsnært. Vi spiser som oftest her, Bun´s Burger.

Sørenga

Dag Arne Midtbø og Karma

Det er nærmest litt New York-skyline-schwung over Barcode som du har som utsikt fra enkelte av leilighetene. Det er utrolig hvordan denne bydelen har utviklet seg på bare få år. Dette som tidligere var en container-havn og ikke akkurat byens stolthet har nå blitt et av de mest ettertraktede bo-områdene i byen. Arkitekturen er litt kul og moderne, og du finner mange ok spisesteder og kaffebarer.