Costume Awards 2016

På torsdag var vi igjen klare for Costume Awards. Costume feirer 10 år på det norske markedet i 2016, og årets awards må være den 9. i rekken. I takt med Costumes økende popularitet så har også en invitasjon til dette arrangementet blitt mer og mer ettertraktet for hvert år. Gamle Logen hvor vi har hatt arrangementet de siste årene rommer bare 550 personer, så begrensningen setter seg selv.

Costume Awards 2016Anne-Lene Drillestad, Anne Kathrine Krøvel og Kjerstin Konterud.

I sin spede start var Costume Awards er arrangement for Costumes annonsører og for redaksjonelle samarbeidspartnere, og vi inviterte ikke flere enn rundt 100. Costume Awards var tidligere sjefredaktør Vanessa Rudjords ide og kom sannsynligvis til etter drodling på et såkalt 4-kant-møte. “Vi må ha ein fest!” sa sikkert Vanessa. “Ei kåring! Vi kårer best kledde og beste motemerke og slikt. Så får vi kjendisane til å komme.. Da blir det PR.” Jeg husker jo ikke dette eksakt, men det kan godt ha vært slik. Og slik ble det i alle fall.

Costume Awards 2016

costume awards 2016Anne Kathrine Krøvel og Salgssjef Anne-Lene Drillestad.

Mie Bjerke fra Dior, Finn Martinsen fra David-Andersen  og Salgssjef Kjerstin Konterud.