BONNIER SKJØNNHETSEMINAR OG STELLAS SKJØNNHETSKÅRING  PÅ HOTEL CONTINENTAL

Anne Kathrine Krøvel ønsker velkommen

BONNIER SKJØNNHETSEMINAR OG STELLAS SKJØNNHETSKÅRING  PÅ HOTEL CONTINENTAL

I dag har vi avholdt Stellas Skjønnhetskåring på Hotel Continental for 4. gang. Skjønnhetsbransjen med der tilhørende mediebyråer stiller mannsterke opp for å bivåne Stellas kåring av de beste produktene for det foregående år. I år var det over 200 gjester, og vi får mye positive tilbakemeldinger for dette arrangementet som holder til i lekre omgivelser, gir muligheten for skjønnhetsbransjen til å treffes og byr på oppdateringer fra Bonnier Media – i tillegg til at de som vinner prisen for beste skjønnhetsprodukt også er svært fornøyde med det.

Teatersalen på Hotel Continental er helt nyoppusset og kan virkelig anbefales til arrangement.

Film: Bonnier Medias Skjønnhetsredaktører

Film på Stella: Bonnier Medias Skjønnhetsredaktører

Vinnerpresentasjon 2015

              BONNIER SKJØNNHETSEMINAR OG STELLAS SKJØNNHETSKÅRING  PÅ HOTEL CONTINENTAL