Costume Awards 2015

Costume Awards 2015

IMG_1856.JPG

IMG_1845.JPG

COSTUME AWARDS 2015

Costume Awards gikk av stabelen for hele 9. gang den 22. januar i år. Alt som kunne krype og gå noen lunde anstendig på høye hæler, og som dertil var så heldige og ha fått invitasjon, hadde møtt opp i de ærverdige lokalene Gamle Logen, for å få med seg kåring av best kledde mann og kvinne i moteriket Norge.

I år som i fjor var det Jenny Skavlan som av Costumes lesere ble kåret til best kledd, og på herresiden var det Stian Blipp som stakk av med tittelen best kledde mann. Nuvel. Mer om kåringen kan leses her: www.costume.no

Tusen takk til Costume-redaksjonen med Hege Aurelie Badendyck i spissen, og til Bonnier Medias eventavdeling ved Annemarte, Cathie, Hildur og Cathrine for nok en super mote-fest!

Costume Awards 2015

IMG_1824.JPG

For anledningen hadde vi fått perlet flotte armbånd med Costume på. Disse var veldig populære og sammen med siste mote; flashtattoos prydet de de fleste håndledd på festen.

IMG_1844.JPG

Siden ingen var interessert i å ta bilde av annonseavdelingen foran presse-veggen, så tok vi bilde av oss selv på toalettet.
Vi er som vanlig godt fornøyd med egne antrekk.

IMG_1856.JPG

Jeg kjørte en litt mindre pyntet stil i år, men kjøpte tradisjonen tro antrekk samme dag som festen. Pia Tjeltas kimono på 40% salg på Eger ble kjøpt kl 15. Et kupp må jeg si. Den skal brukes til sommeren, da litt mere vågalt uten skinnbukse. Muligens.

IMG_1820.JPG

IMG_1843.JPG

Etter å ha jobbet snart 10 år med Costume, så har vi alle lært oss hvordan det skal poseres; clutchen foran,
og helst litt på siden, da ser man slankest ut…

IMG_1872.JPG

IMG_1864.JPG

Rebecca Krøvel og Bettina Loen

IMG_1797.JPG