f56de3f358f44c28a0a6dccb6edeedb2STELLA ØKER 40%, COSTUME ØKER 30% !

Costume og Stella har en formidabel økning i GEP/bruttoeksponeringer, og med Norges største kvinnemagasin Tara på laget, har Bonnier den suverent største pakken i kvinnesegmentet.

Stella er den desiderte vinneren i dette viktige segmentet. Med en økning på hele 40,4 prosent på den siste målingen fra TNS Gallup, går magasinet også forbi Henne. Costume, som økte med hele 53 prosent ved forrige måling, fortsetter den fantastiske utviklingen: En økning på 29,9 prosent, plasserer dem milevis foran konkurrenten Elle. I FORM øker med 9,6 prosent og Tara Smak med 5,3 prosent.

– Utviklingen i magasin- og ukepressen er like differensiert som den er i mediemarkedet totalt. Nisjetitlene står seg og leserne vil fremdeles ha kvalitet. Vi ser at svært mange av Bonniers titler øker, og vi har begge lesertallsvinnerne med Costume og Stella, sier annonsedirektør Anne Kathrine Krøvel.
– Sammen med Tara utgjør disse den største kvinnepakken, med hele 764 000 bruttoeksponeringer.

Ved årsskiftet overtok Bonnier Media giganten innenfor boligsegmentet, Vi i Villa, og styrket dermed boligporteføljen sin vesentlig: Vi i Villa, Bo BedreBoligPluss og Gjør Det Selv har samlet brutto eksponeringer på over 2,7 millioner og kan dermed tilby den største boligpakken av alle forlagene.

Opplag

Bonnier har også en av opplagsvinnerne med I FORM, som øker med 17,8 prosent til 27 578. Og selv med en liten tilbakegang i 2013, er Tara fremdeles den ubestridte ener blant kvinnemagasinene med et netto opplag på hele 47 316, nesten 8000 mer enn KK og 9000 mer enn Kamille.

– Vi er selvsagt strålende fornøyde med at Tara holder posisjonen som Norges største kvinnemagasin og holder god avstand til konkurrentene. I tillegg leverer Tara Smak en fin økning på lesertall og Tara Frisk har hatt en god utvikling i 2013. I 2013 ga vi også ut Tara Juledrøm og Tara Kryss og i år lanserer vi Tara på Reise. Det ser ut til at leserne ikke får nok av Tara, sier forlagsdirektør og sjefredaktør i Tara, Torunn Pettersen.

Kontaktpersoner:
Anne Kathrine Krøvel, annonsedirektør, mob. 934 00 404
Torunn Pettersen, forlagsredaktør og sjefredaktør Tara, mob. 922 15 535

 Pressemelding fra bonniermedia.no