Bonnier Sales Awards Stockholm 2013

Linda Sofie Bern, Anne Kathrine Krøvel and Kjerstin Konterud attending Bonnier Sales Awards in Stockholm in 2013.

Bonnier Sales Awards Stockholm 2013

Bonnier Sales Awards Stockhom 2013. This photo is taken as we arrive Stockholm Stadshus for the annual sales awards.

Dette bildet har jeg lånt fra facebooksiden til Bonnier. Det ble tatt i det vi ankom Bonnier Sales Award i Stockholm Stadshus. Christine, som var finalist, hadde kommet litt før oss. Synd vi ikke fikk med alle fire på dette fine bildet, men Linda Sofie Bern og Kjerstin Konterud er strålende til stede.

Sales Director Anne Kathrine Krøvel
Sales Director Bonnier Media Anne Kathrine Krøvel, The Finalist in the award and Sales Manager for Stella, Christine Pedersen and Sales Manager Print Kjerstin Konterud.

Svært så seierssikre dro vi av sted med en topp-finalist i ermet. Med sine strålende resultat for 2012 var jeg rimelig sikker på at Christine Pedersen skulle få prisen for Sales Representative of the year. Men, det var mange svært gode kandidater i år, så vi måtte feire uten gullmedaljen. Christine, som en ekte vinner, tok det best av oss alle og lovet revansje i 2014.

Bonnier Media Sales Department has been attending Bonnier Sales Awards with finalists many times. Follow this link: Awards 2015.