Kundekveld Gant og Costume

Kundekveld Gant og Costume

Kundekveld hos Gant ble et vellykket arrangement med goodiebags, og gode rabatter til kundene denne kvelden. Det var lang kø utenfor butikken i Karl-Johansgate før eventet startet, og det var ikke mange som gikk tomhendte derifra.
Kundekveld Gant og Costume

Gant er kjent for god kvalitet og fine basisplagg. For å handle Gant på nett, klikk her.

Kundekvelder i samarbeid med Costume er populære, og i kveld lokket Gant med god rabatt til de fremmøtte. Det er alltid like fascinerende å se køene utenfor kundekveldene. Det er jo ikke hver dag det er kø utenfor klesbutikkene i Oslo sentrum, men det kan man altså oppnå ved å arrangere kunde-event på kveldstid – og det er klart at det hjelper med litt rabatt når julegavene skal handles inn.

Flinke medarbeidere hos Gant blir foreviget av undertegnede.

Se her for å lese mer om kundeevent i regi av Bonnier.