2012 BY MALENE BIRGER KUNDEKVELD


2012 BY MALENE BIRGER KUNDEKVELD

2012 BY MALENE BIRGER KUNDEKVELD

Vi i annonseavdelingen til Bonnier Media arrangerer mellom 40 og 50 kundekvelder for ulike annonsører hvert år. Her ser vi flinke Merete Tunheim Vang som er daglig leder på By Malene Birger i Hegdehaugsveien sammen med Kristina Krøvel.

Jeg og Kristina og Rebecca kom litt sent til shoppekvelden så derfor er det litt få mennesker akkurat på disse bildene, men det var over 500 påmeldte og fullt hus bare en time før dette! Merete var veldig fornøyde med dagen. Kolleksjonen til By Malene Birger er superfin i høst så har du ikke sett den enda så er det på tide å ta en titt.

Merete hadde bakt cupcakene selv! Jeg er veldig imponert. Små og fine og veldig gode!

Kristina sikrer seg et fint Iphone-cover.