Kongsveien 70 i Bo Bedre

Kongsveien 70 i Bo Bedre

Kongsveien 70 i Bo Bedre. Fra 2002 til 2009 bodde vi i dette fantastiske huset i Kongsveien 70 på Bekkelaget i Oslo. Vi bygde ut loftet og vi flyttet kjøkkenet til det som opprinnelig var husets bibliotek. Det ble ikke gjort store forandringer ellers. Dette var et staselig hus i utgangspunktet. Vi satte inn et sort og hvit Ikea-kjøkken med benkeplater i eik.

Kongsveien 70 i Bo Bedre

 

Den flotte lysekronen er fra en brukthandel på Bryn.

Dette bildet ble tatt rett etter at Karoline var født og Rebecca og Kristina var på besøk på Ullevål for første gang. Bildet er trykket på plexiglass. Vasken er også fra Ikea, og denne har jeg satt inn i flere hus.

Rebecca og Karoline, 15 og 11 år.

Kongsveien 70 i Bo Bedre

 

Alle bilder i dette innlegget er av Bo Bedre (2008).